Onze inspanning op het gebied van duurzame energieWij beseffen als geen ander dat energie een kostbaar goed is. Schreuder-Ruitenbeek levert graag haar bijdrage aan duurzaam omgaan met energie.

Voor het nemen van maatregelen op het gebied van energiebesparing kunnen wij u van dienst zijn door zoveel mogelijk gebruik te maken van de nieuwste technieken op dit gebied. Voorbeelden hiervan zijn gastgestookte warmte absorptiepompen en de warmtekrachtkoppeling.

Schreuder-Ruitenbeek zorgt als uw installateur voor het goed en juist naleven van bestaande technieken en voorschriften. Middels transmissieberekeningen en het juist inregelen bepalen we zo nauwkeurig mogelijk voor u wat de verwachte energiebehoefte is en zorgt dit voor een zo laag mogelijk energieverbruik.

Daarnaast adviseren we u graag over de mogelijkheden die u zelf kunt nemen om te besparen of een bijdrage te leveren aan duurzame energie.

Certificeringen

Om de kwaliteit te waarborgen is Schreuder-Ruitenbeek aangesloten bij branche organisatie UNETO-VNI. Bovendien is Schreuder-Ruitenbeek KOMO-instal gecertificeerd.

Schreuder-Ruitenbeek B.V.

Vanadiumweg 4a
3812 PZ Amersfoort
Postbus 263
3800 AG Amersfoort
Storingsnummer:
(033) - 461 44 99

KvK 31036388
BTW NL800304342B01