Toegangscontrolesystemen

U wilt graag de controle over wie er toegang heeft tot uw gebouw, uiteraard zijn er sloten en sleutels, maar elektronische systemen zijn echter bij uitstek geschikt. Schreuder-Ruitenbeek heeft ruime ervaring op het gebied van installatie en onderhoud van toegangscontrole systemen.

 

Een elektronische toegangscontrole is de meest efficiënte manier om uw gebouw te beveiligen. Door het installeren van een elektronisch toegangscontrole systeem hoeft u geen sloten meer te vervangen. Daarnaast zijn alle gebruikers zichtbaar en kunt u altijd achterhalen wie, wanneer het gebouw of een ruimte in of uit is gegaan. Dit is een effectieve manier van werken en een veilige gedachte.

 

Met een toegangscontrole systeem bepaalt u wie er toegang heeft tot bepaalde delen van uw gebouw. U creëert veiligheid voor uw medewerkers en beschermt vertrouwelijke informatie of processen. Het systeem registreert wie er het pand binnenkomt of verlaat en in welke ruimte personen zich bevinden. U kunt er zelfs voor kiezen om toegangstijden te koppelen aan de verificatiepassen van uw medewerkers. Ook het aanmaken van een tijdelijke pas voor bezoekers behoort tot de mogelijkheden. Veelal wordt de installatie van een toegangscontrole systeem gecombineerd met een inbraakinstallatie. Beide systemen kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met elkaar. Schreuder-Ruitenbeek adviseert u graag over de mogelijkheden.

Schreuder-Ruitenbeek B.V.

Vanadiumweg 4a
3812 PZ Amersfoort
Postbus 263
3800 AG Amersfoort
Storingsnummer:
(033) - 461 44 99

KvK 31036388
BTW NL800304342B01